Over ons

Appartementen-amelander-kaap.com is onderdeel van Ameland Verhuurt, een lokaal verhuurbedrijf gevestigd op het eiland Ameland.

Sinds 2010 ondersteunen wij, Lars & Judith, verhuurders bij het verbeteren van het verhuurrendement en de daaruit voortvloeiende administratie. Verhuur bedrijf Ameland Verhuurt is voortgekomen uit onze passie voor & affiniteit met het toerisme op Ameland. Anno 2022 verhuren wij verschillende accommodaties verspreid over de dorpen van Ameland en appartementen in resort Amelander Kaap.

Onze websites:

De motor achter de websites Waddenvakantiehuizen.nl en Appartementen-amelander-kaap.com is een met zorg geselecteerd professioneel online reserveringssysteem waarin wij het gehele verhuurproces van boeking tot en met de eigenaren afrekening begeleiden. Het doel; een mooie en krachtige goed vindbare website die vraag en aanbod bij elkaar brengt en zowel nu als in de toekomst past bij onze ambities als verhuurbedrijf.

Ameland Verhuurt

In opdracht van eigenaren verhuren wij meerdere appartementen in het resort Amelander Kaap. Wij bieden een totaal pakket voor de optimale verhuur van recreatie accommodaties op basis van ‘no win no fee’. Zodoende betaalt u alleen voor geleverd resultaat en dat vinden wij wel zo eerlijk. leer hierover meer op de pagina verhuur uw accommodatie.